Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Схема ще е много полезна.
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
      Схема ще е много полезна.
      Схема не ти трябва - там е датчик на ХОЛ - имаш плюс минус и сигнален на който трябва да имаш високо > ниско > високо ..... ниво
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• L17 . то няма кой знае какво да се види от схемата.
        Last edited by kolev; d.m.y г., 17:37.
        точка

Comment

• Aз се извинявам за намесването, но искам да използвам темата да попитам вещите в тези неща. След като вадих веднъж стрелката на скоростомера, изглежда не съм и нацелил положението и подскача нагоре надолу. Отлепя, показва горе-долу точно, но подскача постоянно. Та въпроса ми е има ли си някакъв чалъм за нацелването такаче да показва правилно после или 6 от 49?
          Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
          Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• Значи 100% не ти показва вярно , стрелката трябва да натиска леко към стопера , при теб само се опира в него явно и като тръгнеш почва да подскачя !
            Едва ли са много хората накоито им е верен скоростомера понеже повечето са превъртани а за целта трябва да се свали въпросната стрелка ,а и повечето не са с оригиналният диаметър на гумите !
            За точно нагласяте трябва да я качиш на Dyno Test !
            Аз моята я нагласих наоко както подскачяше съвсем леко я завъртях в обратната на чясовниковата стрелка посока там долу горе да е !
            Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• 33

Повечето проблеми идват от сондата във скоростната кутия и неинте връзки-самата сонда е напъхана в ск кутия и отгоре се захваща със зегерка.На повечето 33 ки тази зегерка липсва и центробежните сили тласкат сондата навън и тя не контактува добре или спира напълно-лечението което съм прилагал е-вади се сондата и се почиства добре накрая на сондата има периферия която ляга на кутията та между кутията и тази периферия се пълни с боклуци особенно когато липсва зегерка.Второ сондата може да е износена лечението е като се изреже периферията на края и се напъха малко по-навътре слага се шаиба за компенсация и зегерка

Comment

• Ще тествам скоро. Благодаря много!
                Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• аз имам същия проблем и щи си сменя скоростомера дали ще помогне или е другаде проблема

Comment

• много е кофти без килметраж

Comment

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                      много е кофти без килметраж
                      Стига си мрънкал!Опакован е вече!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• мерси колега нямам търпение да го сложа

Comment

• ето малко матрял от неска ... по ено време я почнахме с ъглошлайфа
                          Attached Files
                          Last edited by Kris; d.m.y г., 02:37.
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                            ето малко матрял от неска ... по ено време я почнахме с ъглошлайфа
                            Кво си правил бе Криси,че нещо неможах да вдена
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Аххх ,че то при теб наобратно бре ? При мен ключялката е на капака ,а на багажника е само шпилка !
                              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• То и при мене е така,ама да ме извини Крис,че ще му разспамя темата,но има ли някой здрава въпросната шпилка,че моята е с разнебитена тенекийка и за да отворя капака,трябва да повдигна седалката,та ръчката да се застопори в щангичката за повдигане.Много кофти!Някакви идеи от патиланци!?
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X